Овен  Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите

...
Овен  Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп! Лоши новини и неприятности за три от зодиите! Те задължително трябва

Овен 
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно!, пише lamqta.com. 

Телец

Днес ще бъдете в комплицирано състояние: ще се наложи да извършите избор сред личните си настоятелен ползи, и помощта на приятелите. Ще чуете доста молби, на които ще е мъчно да откликнете, само че и не би трябвало да им отговорите с отвод. Опитите Ви да прехвърлите личните си грижи на непознат тил, надали ще доведат до нещо положително, защото помощниците Ви са прекомерно малко, а положителни и надеждни съвсем нямате. Това, на което можете да разчитате през днешния ден, е разбирането от страна на обичания човек. Може и да не сте намерили своята „ половинка ”, само че хората, на които ще попадате през днешния ден, ще са извънредно несъответствуващи... 
 

Близнаци

Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...
 

Рак

Двойнственият Ви темперамент през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват пристрастености, които ще стартират да диктуват своите условия. Здравият разсъдък ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – присъединяване му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто належащо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате раздразнителност в фамилните си връзки, а се постарайте и повече да почивате.
 

Лъв

Денят е обвързван с приятни изненади, благоприятни условия за дарове и знаци на внимание от някакъв приветлив човек. Подобрява се (наистина незначително) финансовото Ви състояние, като парите ще постъпват от непредвиден източник, към който ще можете да прибегнете и по-късно. Вероятни са различия с роднините, а фамилните връзки нервни и напрегнати. Особено мъчно ще се разбирате с представители на другите генерации. Ще се наложи да деянията чудеса от такт и тактичност, с цел да се резервира мир в огромното семейство.
 

Дева

Много постоянно се постанова да спасявате и измъквате тези, които са Ви напълно несимпатични. Какво да се прави - без Вас тези хора ще пропаднат, а това напълно не би трябвало да се позволява. Денят ще е доста изтощителен, само че пък не може и да се назова плодотворен. От позитивните страсти ще можете да споменете единствено възприятието за изпълнен дълг. С него няма да имате проблеми. Отношенията с околните Ви ще се утежняват, защото няма да можете да разберете, какво желаят от Вас. В последна сметка ще стане ясно, че става дума за глупави недоразумения и за нормално недоразбиране.
 

Везни

Няма да започнете да се оплаквате, в случай че се наложи да рисувате своя шедьовър на арктически студ. Също няма да роптаете, в случай че се наложи да пишете стихове в мрачен и мокър окоп. Няма да реагирате и в случай че би трябвало да четете приказки на бездомни деца при мъждива светлина на лампата. Но от време на време в точния момент казаното недоволство, може да направи чудеса. Днес сами ще се убедите.
 

Скорпион

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
 

Козирог

Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.
 

Водолей

Трябва да се запасите с самообладание, защото осъществяването на Вашите стремежи се отсрочва. Забавянето Ви нервира не на смешка, само че не би трябвало да давате воля на отрицателните си страсти. Ако те вземат връх над Вас, всичко ще тръгне наобратно. Старайте се да не преувеличавате значимостта на своите проблеми, а при всяка опция мислете за нещо прелестно. Втората половина на деня ще бъде изпълнена с еснафщина и недообмислени неща. Тя ще Ви донесе непредвидени срещи и много неприятни диалози, само че пък вечерта ще получите известие, което доста ще Ви зарадва. 
 

Риби

Ако през днешния ден започнете да се пробвате да постигнете нещо със своя обичан човек, не би трябвало да апелирате към неговата съвест. Дори и напълно да няма, тя обезателно ще се разсъни, а с цел да скрие този печален факт, той ще стартира да изкарва яда си на Вас. Наистина ли желаете резултата да бъде подобен?

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР